ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διακινητές ηρωίνης στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου!

Διακινητές ηρωίνης στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου!

Χθες το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, σημειώθηκε ένα πρωτοφανές περιστατικό.

Κατά τη μεταφορά μίας νεαρής κοπέλας στο γραφείο του ανακριτή, άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών εντόπισαν ποσότητες ηρωίνης.

Ο λευκός θάνατος ήταν συσκευασμένος σε δύο σακουλάκια και είχε τοποθετηθεί στο παγκάκι που βρίσκεται ακριβώς έξω από το γραφείο του ανακριτή.

Μάλιστα η ποσότητα των σκληρών ναρκωτικών, συνολικά 10,4 γραμμάρια, κινητοποίησε της τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε έρευνες και σε λίγη ώρα έφτασε στην ταυτότητα του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, την ηρωίνη είχε τοποθετήσει στο σημείο, φίλος της νεαρής που προσήχθη ενώπιον του ανακριτή.

Το σχέδιο είχε ως εξής.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης θα άφηνε τα σκληρά ναρκωτικά στο παγκάκι, εκεί όπου θα περίμενε η κοπέλα, η οποία επρόκειτο να απολογηθεί για υπόθεση ναρκωτικών, με το σκεπτικό να πάρει τις συσκευασίες με την ηρωίνη στα χέρια της πριν την εντοπίσουν οι αστυνομικοί.

Ωστόσο, το σχέδιό τους αποκαλύφθηκε και ο δράστης συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.