Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη οκτώ Πακιστανών οι οποίοι φέρεται να διέπραξαν ληστείες, κλοπές, εκβιάσεις αλλά και διακίνηση ναρκωτικών.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του αστυνομικού τμήματος Μαλεβιζίου έδειξε ότι πρόκειται για μία εγκληματική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι εκ των αλλοδαπών που συνελήφθησαν αποτελούσαν τα μέλη μιας εγκληματικής συμμορίας που έκανε ληστείες χρησιμοποιώντας βία, μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

​​​​​​​Μάλιστα εκβίαζαν τα θύματά τους, που ήταν κυρίως συμπατριώτες τους, από τα οποία ζητούσαν χρήματα για να τους επιστρέψουν τα προσωπικά τους έγγραφα.

Το ίδιο βράδυ της συμπλοκής, στις 30 Σεπτεμβρίου, υπήρξαν καταγγελίες ότι κάποια από τα μέλη της ομάδας βρισκόταν στην παραλιακή λεωφόρο έχοντας μαχαίρια και ρόπαλα. Όταν μετά από κλίση πολιτών οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί οι αλλοδαποί πέταξαν τα αντικείμενα που κρατούσαν στη θάλασσα.

Οι συλληφθέντες ανάμεσά τους και ένας ανήλικος επέλεγαν να ληστεύουν κυρίως συμπατριώτες τους, ωστόσο μεταξύ των θυμάτων τους ήταν ένας Βούλγαρος και μια Ηρακλειώτισσα στα σπίτια των οποίων μπήκαν ενώ κοιμόντουσαν.

Tik Tok και χρήση κάνναβης

Εκτός των άλλων ανέβαζαν στο Tik Tok τη χρήση κάνναβης και τις ποσότητες που είχαν στην κατοχή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Οι δύο Πακιστανοί εμφανίζονται σε σχετικό βίντεο που ανέβασαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν χρήση ναρκωτικών και δίπλα τους να έχουν έξι νάιλον συσκευασίες με χασίς!