Στα «χέρια» των Αρχών βρίσκεται ένας Έλληνας, καθώς συνελήφθη στα Χανιά για ναρκωτικά. Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δενδρύλλια κάνναβης που είχε στην κατοχή του.

Η Δίωξη Ναρκωτικών Χανίων, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησε έρευνα στην οικία του συγκεκριμένου άνδρα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «Πέντε δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούμενα σε ισάριθμες γλάστρες, 29 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πλαστικές συσκευασίες για την αποθήκευση και διακίνηση κάνναβης, συσκευή κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες».

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Στο μεταξύ εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, ακόμη μια υπόθεση κλοπής σε ιερό ναό και μια απόπειρα κλοπής σε οικία για τις οποίες κατηγορείται αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη για κλοπή χθες στην Κίσσαμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, πέραν της κλοπής για την οποία και συνελήφθη, είχε προβεί στη διάπραξη ακόμα μιας κλοπής σε ιερό ναό κατά τις νυχτερινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαιρώντας εκκλησιαστικά είδη και σε μια απόπειρα κλοπής σε οικία.