Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσωσαν μία 48χρονη γυναίκα, η οποία βούτηξε στη θάλασσα στην περιοχή της Αναβύσσου, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ειδικότερα, ο αρχιφύλακας Επαμεινώνδας Παπαγεωργίου και ο υπαρχιφύλακας Αριστείδης Δερβέναγας πήραν σήμα για γυναίκα που βρίσκεται σε κίνδυνο στο παραλιακό μέτωπο της Αναβύσσου.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από οδηγό ταξί, ο οποίος διέκρινε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και διατρέχει κίνδυνο. Η γυναίκα κατέβηκε από το ταξί και κινήθηκε προς τη θάλασσα. Εκεί την πρόλαβαν οι δύο αστυνομικοί. Στη θέα τους, ωστόσο, η 48χρονη άρχισε να κολυμπά προς τα βαθιά.

Αρχικά βούτηξε στη θάλασσα ο πρώτος αστυνομικός, ο οποίος πάλεψε με τη γυναίκα που αντιστεκόταν στη διάσωσή της. Έτσι, βούτηξε στη θάλασσα και ο δεύτερος αστυνομικός, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να βγάλουν τη γυναίκα σώα στη στεριά.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε πάει νωρίτερα στο σπίτι του πατέρα της που δε βρίσκεται πια στη ζωή, πήρε μία φωτογραφία του και στη συνέχεια πήγε στην Ανάβυσσο με ταξί για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Οι δύο αστυνομικοί κλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου, προκειμένου να τους συγχαρεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.