Απόδραση από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου

Απόδραση από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου

Μέσα σε διάστημα 40 ημερών, δεύτερη απόδραση σημειώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου.

Αυτή τη φορά το «έσκασε» εικοσάχρονος Αλβανός, ο οποίος είχε συλληφθεί με κλεμμένη μοτοσικλέτα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένα πιστόλι.

Ο κρατούμενος, μετά την εξέτασή του οδηγούνταν στο κρατητήριο, αλλά πριν τον βάλουν στο κελί έσπρωξε τον αστυνομικό που τον συνόδευε και μετά από συμπλοκή μαζί του, κατάφερε να διαφύγει.

Από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Σημειώνεται ότι στις 11 Απριλίου είχαν αποδράσει από το ίδιο αστυνομικό τμήμα δύο Αλγερινοί και ένας Νιγηριανός, οι οποίοι άνοιξαν τρύπα στον τοίχο των κρατητηρίων, πέρασαν σε διπλανή αποθήκη, και από εκεί πήραν το δρόμο για την ελευθερία τους…

Στο χώρο της αποθήκης βρέθηκε μία λάμα.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.