ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νύχτα τρόμου για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Πάργα

Νύχτα τρόμου για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Πάργα

Τον τρόμο έζησε το βράδυ της Τρίτης ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ανθούσα της Πάργας όταν δέχθηκαν επίθεση από δύο άγνωστα άτομα που σκοπό είχαν τη ληστεία.

Συγκεκριμένα δύο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν στο ζευγάρι την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του στην Ανθούσα.

Αφού τους ακινητοποίησαν τους οδήγησαν μέσα στο σπίτι χτυπώντας τους ενώ δεν δίστασαν να τραυματίσουν με το μαχαίρι που είχαν τον 70χρονο άντρα στο χέρι και με την λαβή του στο κεφάλι.

Στην συνέχεια αφαίρεσαν από την τσάντα της 68χρονης γυναίκας χρήματα και χρυσαφικά καθώς και βιβλιάρια καταθέσεων και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πάργας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.