Εξαρθρώθηκε σπείρα Ελλήνων που είχαν διαπράξει μία ληστεία και 22 κλοπές

Εξαρθρώθηκε σπείρα Ελλήνων που είχαν διαπράξει μία ληστεία και 22 κλοπές

Μετά από ένα χρόνο οι Αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν μία σπείρα Ελλήνων που είχαν διαπράξει μία ληστεία και 22 κλοπές στο Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Δύο από τα μέλη της έχουν ήδη συλληφθεί για άλλα αδικήματα και βρίσκονται στην φυλακή.

Οι δράστες ηλικίας 19 ως 37 χρόνων ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνα της Ασφαλείας Κορίνθου και αποκαλύφθηκε ότι στις 20 Οκτωβρίου 2020 είχαν εισβάλει στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στα Μέγαρα, την ακινητοποίησαν χτυπώντας την και της άρπαξαν τις οικονομίες της ύψους 5.000 ευρώ. Από τότε και ως πριν από λίγες ημέρες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει 15 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε σπίτια και καταστήματα στο Ναύπλιο και περιοχές της Κορινθίας, απ’ όπου είχαν κλέψει δύο οχήματα και δύο μοτοσικλέτες τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η λεία της σπείρας από τις διαρρήξεις ξεπερνούσε σε αξία τα 176.000 ευρώ και περιλάμβανε μετρητά, χρυσαφικά, ηλεκτρικές συσκευές και ένα χρηματοκιβώτιο. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.