ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Καβάλα: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 40χρονος που δολοφόνησε 58χρονο «κατ’ εντολή του Σατανά»

Καβάλα: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 40χρονος που δολοφόνησε 58χρονο «κατ’ εντολή του Σατανά»

Ο 40χρονος που τον Αύγουστο του 2020, δολοφόνησε έναν 58χρονο εργάτη στην Κάριανη Καβάλας επικαλούμενος εντολές του… Σατανά, χθες αφέθηκε ελεύθερος αλλά με κατ’ οίκον περιορισμό.

Να τονισθεί πως παλιότερα είχε πυροβολήσει εναντίον ενός ποδηλάτη στη Θεσσαλονίκη και τον περασμένο Ιούνιο εναντίον ενός 40χρονου συγχωριανού του!

Παρ’ όλο που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, ο δράστης αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος λόγω διαφωνίας της εισαγγελέως και του ανακριτή στον οποίο απολογήθηκε επί πέντε ώρες.

Η εισαγγελέας πρότεινε την προσωρινή του κράτηση ενώ ο ανακριτής είχε προτείνει να αφεθεί ελεύθερος, με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο για να αποφασίσει για την τύχη του.

Οι δικηγόροι του 40χρονου ζήτησαν να αντιμετωπιστεί ο πελάτης τους ως ασθενής υποστηρίζοντας ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και επικαλέστηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις του, στις οποίες έγραφε ότι έπαιρνε εντολές από τον… Σατανά, άκουγε φωνές να ουρλιάζουν μέσα στο κεφάλι του και δεχόταν απειλές και εκβιασμούς από ανώτερες δυνάμεις ότι θα έκαναν κακό στον ίδιο και την οικογένειά του!

Ο 40χρονος συνελήφθη στις 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και ομολόγησε ότι σκότωσε τον 58χρονο Αλβανό εργάτη στο κτήματου στην περιοχή Κάριανη, όπου τον είχε προσλάβει για να κλαδέψει τις ελιές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Μόλις ο άτυχος αλλοδαπός τελείωσε τη δουλειά, τον πυροβόλησε στο κεφάλι και έκρυψε το πτώμα κάτω από κλαδιά στο χωράφι, όπου βρέθηκε την επόμενη ημέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.