ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγριεύει η εγκληματικότητα: Επίθεση σε 80χρονη στον Βύρωνα- Της κόλλησαν μαχαίρι στον λαιμό και της έριξαν υγρό στο χέρι

Αγριεύει η εγκληματικότητα: Επίθεση σε 80χρονη στον Βύρωνα- Της κόλλησαν μαχαίρι στον λαιμό και της έριξαν υγρό στο χέρι

Ένα ζευγάρι κρανοφόρων ληστών επιτέθηκαν σε 80χρονη σε κεντρικό σημείο του Βύρωνα της κόλλησαν το μαχαίρι στο λαιμό και της άρπαξαν δυο δακτυλίδια από τα χέρια.

Μάλιστα, όταν είδαν ότι το τρίτο δεν έβγαινε, η μυστηριώδης ξανθιά γυναίκα, έβγαλε από την τσέπη ένα υγρό, το έριξε στο χέρι της ηλικιωμένης και όταν το δακτυλίδι γλίστρησε, το τσέπωσε, ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε με τον συνεργό της.

«Μη φωνάζεις σε έσφαξα!»

Το ανατριχιαστικό συμβάν με θύμα την ηλικιωμένη σημειώθηκε σήμερα στις 7:10 το πρωί. Όπως κατέθεσε η 80χρονη στο Τμήμα του Βύρωνα, περπατούσε στην οδό Σουρμένων όταν ξαφνικά την πλησιάζει ένα ζευγάρι που επέβαιναν σε μηχανή. Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο άνδρας πετάγεται πάνω της, την πιάνει από τον λαιμό με το ένα χέρι, την κολλάει στον τοίχο και με το άλλο χέρι βγάζει ένα μαχαίρι και της το ακουμπάει στον λαιμό λέγοντάς της «Μη φωνάζεις σε έσφαξα! Βγάλε και δώσε μου τα δακτυλίδια σου…».

Έντρομη η ηλικιωμένη βγάζει τη βέρα και ένα δακτυλίδι και του τα δίνει. Όμως υπήρχε και ένα τρίτο που είχε σφηνώσει στο δάκτυλό της. Οι ληστές δεν το έβαλαν κάτω. Αμέσως πιάνει «δουλειά» η γυναίκα, η οποία έβγαλε από την τσέπη της ένα υγρό, το έριξε στο χέρι της 80χρονης και όταν γλίστρησε το δακτυλίδι το πήραν και έφυγαν.

Αυτοί είναι οι δράστες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις η ηλικιωμένη συνήλθε από το σοκ, πήγε στο Τμήμα Βύρωνα όπου κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε περιγραφή των ληστών. Όπως είπε, ο άνδρας είναι 35-40 ετών, γύρω στο 1.80 με κανονική σωματική διάπλαση, η γυναίκα γύρω στα 25, με ξανθά μαλλιά, ύψους περίπου 1.65. Βέβαια το γεγονός ότι φορούσαν κράνη δυσκολεύει το έργο των διωκτικών αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.