ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βιτριόλι – Ψυχίατρος Δ.Σούρας για 37χρονη: «Κατά τη γνώμη μου έχει απολογηθεί – Δεν έχω δει πιο αδίστακτη γυναίκα»

Βιτριόλι – Ψυχίατρος Δ.Σούρας για 37χρονη: «Κατά τη γνώμη μου έχει απολογηθεί – Δεν έχω δει πιο αδίστακτη γυναίκα»

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, για την 37χρονη Έφη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, την ώρα που συνεχίζεται η δίκη με την απολογία της.

«Κατά τη γνώμη μου έχει απολογηθεί. Πήγε μετά από καιρό στο δικαστήριο, ανέμελη, με ψηλά το κεφάλι, δεν δείχνει τίποτα που να έχει μετάνοια. Άρα για ποια απολογία μιλάμε; Η υπόθεση έχει τελειώσει» είπε και εκτίμησε πως ό,τι και εάν πει στο δικαστήριο, είναι απλά «υποστηρικτική γραμμή».

«Ό,τι και να πει ότι κρύβεται από πίσω δε θα μπορέσει να δικαιολογήσει την πράξη. Πρέπει καταλάβουμε τι πάει να πει ήρωας του κακού, είναι μια ιστορία που ξεκινάει από μικρή ηλικία, διαμορφώνεται. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν συναισθήματα, τύψεις, ενοχές.

Ό,τι και να πουν στην απολογία τους, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Είναι δολοφόνοι, οι άνθρωποι που θα κάνουν το κακό. Αν δείξει μεταμέλεια θα είναι μόνο η υποστηρικτική γραμμή. Ο ήρωας του κακού δεν δείχνει ποτέ μεταμέλεια» εξήγησε.

Σημείωσε πως η κατηγορούμενη «ξέρει την ποινή» και «μπορεί να κάποια πράγματα για να ελαφρύνει τη θέση της, αλλά η διαταραχή της προσωπικότητάς της είναι τόσο ριζωμένη μέσα της, που δεν την ενδιαφέρει τίποτα. Αυτή είναι μια χαρά που έκανε το κακό. Δεν υπάρχει τίποτα από πίσω. Θα μπορούσε να είχε συμβεί στον καθένα. Έτυχε να συμβεί στην Ιωάννα που δεν έκανε τίποτα».

Παράλληλα, ο κ. Σούρας ξεκαθάρισε πως «δεν έχω δει πιο αδίστακτη γυναίκα στα 36 χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα».

«Είναι μια γυναίκα που επανέφερε το βιτριόλι από τη δεκαετία του ’50, ως μέσο εκδίκησης. Εκτός από την πονηριά, την κακία, τη μοχθηρία τη διαταραχή προσωπικότητας, θα μείνει και επειδή επανέφερε το βιτριόλι. Αισθάνεται περήφανη και ηρωίδα. Έκανε το κακό. Είναι δημιουργημένη έτσι από μικρή ηλικία» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πήγε πολύ πίσω, επέλεξε μια μέθοδο ξεπερασμένη, γιατί αυτό την ικανοποιούσε, την έκανε να αισθάνεται πραγματική ηρωίδα. Ήθελε να τη σκοτώσει γιατί η ποσότητα που έριξε ήταν πολύ μεγάλη. Η Ιωάννα ήρθε στο νοσοκομείο και η εικόνα της ήταν μιας γυναίκας που πιθανώς θα είχε πεθάνει αν δεν ήταν κοντά στο νοσοκομείο. Μπήκε αμέσως στην εντατική για να την προλάβουν. Αυτό που λέει ότι το δεν ήθελε να τη σκοτώσει είναι ήδη δικαιολογία. Ό,τι και να πει, το έχει ήδη πει με τη στάση της 1,5 χρόνο» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.