ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηράκλειο Κρήτης: Συνελήφθη ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε ποδηλάτισσα

Ηράκλειο Κρήτης: Συνελήφθη ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε ποδηλάτισσα

Στα «χέρια» των Αρχών βρίσκεται ο οδηγός, ο οποίος το πρωί της περασμένης Κυριακής φέρεται να χτύπησε και να εγκατέλειψε μία νεαρή ποδηλάτισσα στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου που διενεργούσαν την προανάκριση είχαν συγκεντρώσει επαρκή στοιχεία και μαρτυρίες προκειμένου να οδηγηθούν στην ταυτότητα του ασυνείδητου οδηγού. Αυτό έγινε μέσα από «πλούσιο» υλικό το οποίο συγκεντρώθηκε από κάμερες ασφαλείας των επιχειρήσεων και των ξενοδοχείων της περιοχής.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο φέρει ίχνη που αποδίδονται σε πρόσκρουση και ο 52χρονος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου στο οποίο φέρεται να ενεπλάκη.

Ο οδηγός του οχήματος δεν κάλεσε ασθενοφόρο για τη γυναίκα που είχε τραυματιστεί αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν την 35χρονη μητέρα δύο παιδιών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

H νεαρή γυναίκα από την Πολωνία, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο καθώς είχε τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματος της με την κατάσταση της υγεία της μάλιστα να κρίνεται σοβαρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες, την Τετάρτη έκανε δεύτερο χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη, με τους γιατρούς να την παρακολουθούν στενά καθώς η κατάσταση της υγείας της εξακολουθεί να θεωρείται σοβαρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.