ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε την «κοκαΐνη των φτωχών» – Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς (φώτο)

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε την «κοκαΐνη των φτωχών» – Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς (φώτο)

Μέλη ενός κυκλώματος που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία, ετοιμάζονται να διακινήσουν στο κέντρο της Αθήνας, το θανατηφόρο ναρκωτικό που φτιάχνεται με υγρά μπαταρίας, γνωστό ως η κοκαΐνη των φτωχών λόγω της φθηνής τιμής του.

Συνολικά κατασχέθηκαν 31 κιλά και 400 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (shisa), ενώ συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 42 και 37 ετών.

Ειδικότερα, καταγράφηκε η δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στις πλατείες Αττικής – Βάθης – Κλαυθμώνος – Αγ. Παύλου και Μεταξουργείου, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας ατομικού «προφίλ» ο εντοπισμός των προαναφερόμενων και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο κέντρο της Αθήνας

Έτσι απογευματινές ώρες της 13-10-2021, εντοπίστηκε ο 42χρονος εντός της οικίας του στον Πειραιά, να κατέχει και για λογαριασμό του 37χρονου , με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, τριάντα μία νάιλον συσκευασίες με περιεχόμενο κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ( shisha ).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους -31- κιλών και -400- γραμμαρίων
  • το χρηματικό ποσό των -1.350- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • ζυγαριά ακριβείας
  • -2- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Από την διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος, που δραστηριοποιείται στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, κυρίως σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών, με σκοπό την αποκόμιση τεράστιων χρηματικών ποσών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το προσδοκώμενο όφελος εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.