ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνεχίζονται οι έρευνες στον Άγιο Παντελεήμονα – Δεν έχει εντοπιστεί η 15χρονη

Συνεχίζονται οι έρευνες στον Άγιο Παντελεήμονα – Δεν έχει εντοπιστεί η 15χρονη

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης η οποία στις 25/09/2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Η νεαρή κοπέλα δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της, επικαιροποιημένη, με σκοπό τη διευκόλυνση για τον άμεσο εντοπισμό της.

Η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 15 ετών, αφγανικής καταγωγής εξαφανίστηκε στις 25/09/2021 και ώρα 20:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη, στις 28/9/2021, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.) κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, 30/9/2021, γίνεται αναδημοσίευση, της αφίσας εξαφάνισης της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), με επικαιροποιημένη φωτογραφία της ανήλικης, με σκοπό τη διευκόλυνση για τον άμεσο εντοπισμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.