ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηράκλειο: Ζευγάρι λήστεψε χρυσές λίρες και τιμαλφή από γειτόνισσα

Ηράκλειο: Ζευγάρι λήστεψε χρυσές λίρες και τιμαλφή από γειτόνισσα

Ένα ζευγάρι νοίκιασε ένα διαμέρισμα AirBnb για υποτιθέμενες διακοπές, με στόχο την πρόσβαση στο διπλανό σπίτι μίας 68χρονης γυναίκας και άρπαξαν πολύτιμα τιμαλφή αξίας 13.000 ευρώ!

Η ηλικιωμένη κατήγγειλε ότι άγνωστοι της άρπαξαν χρυσές λίρες κοσμήματα και μετρητά και αμέσως οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνες. Από το σημείο όπου μπήκαν στο σπίτι οι δράστες, συμπέραναν ότι κατοικούν ακριβώς δίπλα κι έτσι έφτασαν στα ίχνη του ζευγαριού των νεαρών.

Όμως, φοράει στο λαιμό της μια από τις κλεμμένες αλυσίδες και της φόρεσαν χειροπέδες, ενώ ο συνεργός της εντοπίστηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και απέφυγε την σύλληψη. Η κοπέλα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για κλοπή κατά συναυτουργία.

Διέρρηξε τρία σπίτια στο Ρέθυμνο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα μετά την εισβολή του σε ένα σπίτι στο Ρέθυμνο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 41χρονο Έλληνα ο οποίος είχε αρπάξει από μέσα ένα ηλεκτρικό εργαλείο αξίας 100 ευρώ. Κατά την προανάκριση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι είχε διαρρήξει ακόμα δύο σπίτια στην ευρύτερη περιοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη για κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.