ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία από συγκρατούμενη της Έφης – Το παρατσούκλι και η αλαζονική συμπεριφορά της

Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία από συγκρατούμενη της Έφης – Το παρατσούκλι και η αλαζονική συμπεριφορά της

Μία συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές της Θήβας και πως εκείνη συμπεριφέρεται.

Η αλαζονική συμπεριφορά της Έφης μέσα στην φυλακή, τα σχόλιά της για την Ιωάννα και τα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της στο επισκεπτήριο, είναι μόνο μερικά από τα όσα περιγράφει σε τηλεοπτικό κανάλι η γυναίκα που 17 μήνες τώρα ζει από κοντά την 36χρονη με το βιτριόλι.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνόμπαρε. Το παρατσούκλι της κατηγορούμενης στις φυλακές είναι… ‘το βιτριόλι’ και ενοχλείται όταν το ακούει, γιατί, σύμφωνα με τη μαρτυρία της 42χρονης, αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε» δήλωσε η Βάσω Αραμπατζή.

«Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πως αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα πρόσθεσε.

Η ψυχρή απάντηση στον πατέρα της

Η 42χρονη γυναίκα περιγράφει την μία -και μοναδική- επίσκεψη του πατέρα της 36χρονης στις φυλακές της Θήβας.

«Κι ένα επισκεπτήριο μόνο είχε στη Θήβα, όσο ήμουν εγώ 10 μήνες. Ένα. Πρέπει να ήταν ο πατέρας της… είπε ότι ‘δεν έχουμε μάτια να αντικρίσουμε τον κόσμο’ κι αυτή γυρνάει και λέει ‘βάλε γυαλιά’. Τόσο ειρωνική. Κι αλλιώς την δείχνουν. Είναι πολύ ψυχρή».

Η 42χρονη πρώην κρατούμενη επιμένει πως η καθ’ ομολογίαν δράστης δεν έχει δείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας και συνεχίζει να λειτουργεί, λες και η εγκληματική της πράξη, να πετάξει το βιτριόλι στην Ιωάννα, δεν ήταν και κάτι το τραγικό.

«Δηλαδή απορούσες, τη κοιτούσες… «γιατί να είμαι εδώ πέρα»…«πότε θα έρθει το δικαστήριο»… αυτή νόμιζε ότι θα φύγει. Δεν το συζητάει! Δηλαδή, αυτό που λέει, το υποστηρίζει κι όλας!»

Η 42χρονη όμως, αναφέρεται και σε ένα άλλο περιστατικό, το οποίο ήταν η αιτία, όπως λέει, η κατηγορούμενη να σταματήσει να εργάζεται πλέον στην υπηρεσία της φυλακής που μοιράζει ρούχα στις κρατούμενες.

«Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι» σημείωσε η κ. Αρμπατζή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.