Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς για μεταφορά παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς για μεταφορά παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι μετέφεραν παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου για ύπαρξη ατόμων στην περιοχή Φάνες Ρόδου. Άμεσα στο σημείο μετέβη ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, όπου στελέχη του εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα επαγγελματικό Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό 29χρονο αλλοδαπό, στο οποίο επέβαιναν πέντε αλλοδαποί που συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στην χώρα, ενώ κατόπιν έρευνας στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε ένας ακόμα αλλοδαπός, ο οποίος επίσης συνελήφθη για παράνομη είσοδο στην χώρα.

Έπειτα από περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε 25χρονος αλλοδαπός, ως ο χειριστής-διακινητής του σκάφους που μετέφερε και αποβίβασε τους ως άνω έξι προαναφερόμενους αλλοδαπούς στη Ρόδο.

Η εγκληματική οργάνωση που λάμβανε το ποσό των 2.500 ευρώ κατά άτομο για την μεταφορά τους από την Τουρκία στη Ρόδο, δρούσε ως εξής: Ο 25χρονος ως χειριστής, μετέφερε με σκάφος και αποβίβαζε τους παράνομα εισερχόμενους παράνομους μετανάστες στη Ρόδο, ο 29χρονος τους παραλάμβανε από το σημείο αποβίβασης και τους μετέφερε τμηματικά, με ΙΧ όχημα στην πόλη της Ρόδου, ενώ και οι δύο προαναφερόμενοι συλληφθέντες δρούσαν υπό τον συντονισμό και τις οδηγίες έτερου 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος και αναζητείται και ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φουσκωτό σκάφος με μία εξωλέμβια μηχανή, εντοπίστηκε στην ακτή από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού κατά τη διενέργεια περιπολίας στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.