Επίθεση με βιτριόλι – Απόστολος Λύτρας: «Σοκαρίστηκα όταν είδα πρώτη φορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Επίθεση με βιτριόλι – Απόστολος Λύτρας: «Σοκαρίστηκα όταν είδα πρώτη φορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου αναφέρθηκε σε τηλεοπτικό κανάλι για την πρώτη επαφή μαζί της μετά την επίθεση που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την πρώτη μέρα που νοσηλεύτηκε η Ιωάννα, με πήρε η μητέρα της τηλέφωνο. Στην αρχή να πω την αλήθεια δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση. Το βράδυ ενημερώθηκα πως αυτό το κορίτσι είναι ετοιμοθάνατο και οι πιθανότητες ήταν να πεθάνει. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε ένας άνθρωπος να πεθάνει. Όταν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, στη συνέχεια, την επισκέφθηκα για πρώτη φορά».

«Σοκαρίστηκα όταν είδα πρώτη φορά την Ιωάννα»

«Μετά από περίπου τέσσερις ημέρες είχε ακόμη δυσκολία και στην ομιλία. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να δω ήταν τα μάτια της. Τίποτα άλλο. Ήταν όλο το σώμα καλυμμένο με γάζες. Αντιλαμβάνεστε ότι σοκαρίστηκα όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος βλέποντας ένα νέο κορίτσι σε αυτή την κατάσταση» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ταυτόχρονα προσπαθούσα να είμαι και ψύχραιμος διότι δεν ξέραμε τι έχει συμβεί. Την πρώτη φορά κάθισα μαζί της περίπου για δέκα λεπτά και σε αυτά έκανα μία ερώτηση και πήρα μια απάντηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.