ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Συμμορία πραγματοποίησε 4 διαρρήξεις με λεία πάνω από 60 χιλιάδες ευρώ

Ηράκλειο: Συμμορία πραγματοποίησε 4 διαρρήξεις με λεία πάνω από 60 χιλιάδες ευρώ

Η σύλληψη ενός 23χρονου Βραζιλιάνου και της 18χρονης Ελληνίδας φίλης του οδήγησαν στην εξιχνίαση τριών ληστειών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η δράση τους αποκαλύφθηκε μετά την εισβολή τους στο σπίτι μίας 68χρονης.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι άγνωστοι της και άρπαξαν χρυσές λίρες, πολύτιμα κοσμήματα και μετρητά αξίας 13.000 ευρώ και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες από τις οποίες έφτασαν στα ίχνη του ζευγαριού των νεαρών. Πράγματι, έπιασαν την 18χρονη να φοράει στο λαιμό της μια από τις κλεμμένες αλυσίδες και της φόρεσαν χειροπέδες, ενώ ο συνεργός της απέφυγε αρχικά την σύλληψη καθώς εντοπίστηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου.

Όμως, στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθη με ένταλμα καθώς αποκαλύφθηκε ότι από τις 10 Σεπτεμβρίου ως την περασμένη Τετάρτη, μαζί με την σύντροφό του είχαν διαρρήξει τρία ακόμη σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, νόμιμα όπλα και φυσίγγια και διάφορα αντικείμενα που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα 60.000 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, προέκυψε από την έρευνα ότι ο Βραζιλιάνος πωλούσε στην ιδιοκτήτρια ενός ενεχυροδανειστηρίου τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, μαζί με το ζευγάρι που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.