ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καρδίτσα: Εντοπίστηκαν νεκροί δύο ηλικιωμένοι στο Πετρίλο – Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών

Καρδίτσα: Εντοπίστηκαν νεκροί δύο ηλικιωμένοι στο Πετρίλο – Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών

Νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι τους ένας ηλικιωμένος άνδρας και μία ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα το karditsalive.net εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο θάνατός τους να προήλθε από αναθυμιάσεις από την ξυλόσομπα που είχαν για την θέρμανση του σπιτιού τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για έναν 90χρονο άνδρα και την 81χρονη ηλικιωμένη σύζυγό του οι οποίοι διέμεναν μόνιμα στο χωριό και εντοπίστηκαν από γειτονικό πρόσωπο το απόγευμα της Κυριακής νεκροί μέσα στην οικία τους, καθώς δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες ώρες. Εντός της οικίας φέρεται να υπήρχαν καπνοί από την ξυλόσομπα ενώ από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.