ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκαναν 4 λεπτά από Κολωνό στο Παίδων για να σώσουν ένα παιδί – Τι βίντεο μέσα από το περιπολικό (βίντεο)

Έκαναν 4 λεπτά από Κολωνό στο Παίδων για να σώσουν ένα παιδί – Τι βίντεο μέσα από το περιπολικό (βίντεο)

Viral έχει γίνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει την αγωνιώδη προσπάθεια των αστυνομικών να σώσουν ένα παιδί μόλις 2 χρονών, το οποίο είχε πάθει αλλεργικό σοκ και δεν είχε τις αισθήσεις του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι αστυνομικοί τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ανοίγουν μποτιλιαρισμένους δρόμους της Αθήνας, ώστε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει από τον Κολωνό μέχρι το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εγκαίρως. Χαρακτηριστικό της τεράστιας προσπάθειας των αστυνομικών είναι ότι τελικά το ασθενοφόρο έφθασε στο νοσοκομείο μέσα σε μόλις 4 λεπτά!

Ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε τις στιγμές, λέγοντας: «Ενημερώθηκα από τη σύζυγό μου πως το παιδί δεν αναπνέει, έχει γίνει μπλε και έχει χάσει την επαφή με το περιβάλλον». «Όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ και το 100, στήθηκε μια γέφυρα ζωής, την οποία διέσχισαν οι δυνάμεις ασφαλείας σε λιγότερο από 10 λεπτά, φτάνοντας και σε ταχύτητες των 180-200 χιλιομέτρων την ώρα».

Οι γιατροί ανέλαβαν το παιδί και το συνέφεραν, με τον πατέρα του να δηλώνει: «Το να περνάς την Αλεξάνδρας σε μποτιλιαρισμένο δρόμο με 180-200 χιλιόμετρα την ώρα, προφανώς ρισκάρεις τη ζωή σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολόγιζαν τη ζωή τους. Ρίσκαραν για να σώσουν το παιδί μου. Αυτό λέγεται ανθρωπιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά, έγιναν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και στο βίντεο, που είναι μέσα από το περιπολικό της Άμεσης Δράσης, ακούγονται οι επικοινωνίες μεταξύ των αστυνομικών και του κέντρου, την ώρα που προσπαθούν να φτάσουν εγκαίρως στο νοσοκομείο, διότι κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο για τη ζωή του παιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.