ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αναβιώνει σήμερα στο Εφετείο Πατρών η εν ψυχρώ δολοφονία της επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά

Αναβιώνει σήμερα στο Εφετείο Πατρών η εν ψυχρώ δολοφονία της επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά

Στο Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, επανέρχεται η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας της επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά πριν από οκτώ χρόνια.

Η άτυχη γυναίκα είχε δολοφονηθεί στις 29 Νοεμβρίου του 2013 την ώρα που κοιμόταν μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή του Καστελόκαμπου της Πάτρας, από έναν 33χρονο.

Το πρωτόδικο δικαστήριο που είχε γίνει στο Αίγιο ένα χρόνο μετά το τραγικό συμβάν, είχε καταδικάσει τον δράστη της δολοφονίας σε ισόβια κάθειρξη, καθώς δεν του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοσυναισθηματικής διαταραχής, όπως είχε ζητήσει ο συνήγορός του.

Ο δράστης στην απολογία του, είχε υποστηρίξει ότι μπήκε μέσα στο σπίτι και ότι το θύμα άρχισε να τον χτυπά. Τότε, όπως είπε εκείνος, εκνευρίστηκε και τη σκότωσε.

Η Ναταλία Βουτσινά υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα. Υπήρξε η σύντροφος του πατρινού δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη, με τον οποίο απέκτησαν και μια κόρη 18 ετών σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση που βρισκόταν χθες στο πινάκιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών, αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης και η δίκη θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.