ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: Ηλικιωμένος μέθυσε & προσπάθησε να βιάσει την 14χρονη ανιψιά του – Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών

Βόλος: Ηλικιωμένος μέθυσε & προσπάθησε να βιάσει την 14χρονη ανιψιά του – Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, έκρινε ένοχο έναν 77χρονο σήμερα, από τα Τρίκαλα, ο οποίος τον Απρίλιο του 2019 συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα γενετήσιας πράξης, κατά ανήλικης συγγενούς του άνω των 14 και κάτω των 15 ετών τότε.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης. Αρχικά κατηγορήθηκε για βιασμό και γενετήσια πράξη σε ανήλικο κάτω των 15 ετών, αλλά το Δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα να μετατρέψει την κατηγορία σε απόπειρα βιασμού και απόπειρα γενετήσιας πράξης, κατά 14χρονης τότε, που είναι και συγγενής του.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 75χρονος τότε άνδρας, τον Απρίλιο του 2019, βρέθηκε στο ίδιο σπίτι με την ανήλικη και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τη στρίμωξε σε μια γωνία του σπιτιού, έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό της και τη φίλησε στο λαιμό, πριν το κορίτσι προλάβει να φύγει.

Η 16χρονη σήμερα, ενημέρωσε τους γονείς της τι είχε συμβεί πέντε μήνες μετά (τον Σεπτέμβριο του 2019), ακολούθησε μήνυση σε βάρος του, η ανήλικη είχε δώσει κατάθεση σε παιδοψυχολόγο και χθες (18-10-2021) έγινε στον Βόλο η δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε παραδεχτεί από την πρώτη στιγμή την ενοχή του και χθες στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε ότι είχε πιει τσίπουρα και θόλωσε το μυαλό του! Ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν οι γονείς του κοριτσιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη έξι ετών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, υπό τον όρο ότι δεν θα προσεγγίζει την ανήλικη. Ο κατηγορούμενος μετά την ανακοίνωση της ποινής, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.