Ρόδος: Χειροπέδες σε 51χρονο που επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο σε αστυνομικούς που ερευνούσαν απόπειρα αυτοκτονίας

Ρόδος: Χειροπέδες σε 51χρονο που επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο σε αστυνομικούς που ερευνούσαν απόπειρα αυτοκτονίας

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου Ρόδου, προχώρησαν χθες το βράδυ στη σύλληψη ενός 51χρονου, όταν στο πλαίσιο αρωγή τους σε δηλωθείσα απόπειρα αυτοκτονίας γυναίκας, εκείνος κινήθηκε με κουζινομάχαιρο απειλητικά εναντίον τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί μετέβησαν σε σπίτι για να επιληφθούν περιστατικού που τους δηλώθηκε, σύμφωνα με το οποίο, μια γυναίκα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.

Όταν μετέβησαν στο σημείο, ο σύντροφός της τους ενημέρωσε, πως ήταν μεθυσμένη, ότι δεν είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει και δεν επέτρεψε να εισέλθουν εντός της οικίας, για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τι είχε συμβεί.

Ακολούθησε λογομαχία και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος κινήθηκε απειλητικά με κουζινομάχαιρο εναντίον των αστυνομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως για τα περαιτέρω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.