ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρέβεζα: Μετά τα 256 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν… άλλα 107! – Πως τα «ξεφορτώθηκε» ο οδηγός του φορτηγού

Πρέβεζα: Μετά τα 256 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν… άλλα 107! – Πως τα «ξεφορτώθηκε» ο οδηγός του φορτηγού

Ο οδηγός του βαν που συνελήφθη το Σάββατο μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας της Ο.Π.Κ.Ε. και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, πρόλαβε κατά την διάρκεια της καταδίωξής του από την Θεσπρωτία ως την παραλία της Πρέβεζας να «ξεφορτωθεί» τρεις σάκους με κάνναβη.

Στην πορεία της προανάκρισης έγινε λεπτομερής έρευνα στην διαδρομή που ακολούθησε ο μεταφορέας και, σε μια θαμνώδη παραθαλάσσια περιοχή της Πρέβεζας, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλους τρεις ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 14 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 107 κιλών και 270 γραμμαρίων. Έτσι, το σύνολο του φορτίου ξεπέρασε τα 363 κιλά!

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το βαν να κινείται το μεσημέρι του Σαββάτου σε μια περιοχή της Θεσπρωτίας, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο.

Μετά από πολύωρη καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Πρέβεζας όπου συνελήφθη ο μεταφορέας και κατασχέθηκαν οκτώ ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 42 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 256 κιλών και 310 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το βαν και δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 6,9 γραμμαρίων, που βρέθηκαν στην κατοχή και το σπίτι του οδηγού και συνελήφθη σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του τμήματος Αμφιλοχίας ακόμη ένας Έλληνας που εμπλέκεται στην υπόθεση. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.