Τραγωδία στις Γούβες: Πνίγηκε παππούς για να σώσει τα δύο εγγόνια του (upd)

Τραγωδία στις Γούβες: Πνίγηκε παππούς για να σώσει τα δύο εγγόνια του (upd)

(Αρχικό κείμενο 17:22) Τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη, όταν ο παππούς μιας οικογένειας έχασε τη ζωή του, έχοντας προλάβει να σώσει τα εγγόνια του, ηλικίας 7 και 8 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν Γάλλος τουρίστας, που μαζί με την οικογένειά του έκανε διακοπές, ενώ κατάφερε να δει πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ότι τα παιδιά είχαν σωθεί.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η οικογένεια τουριστών έκανε βόλτα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στις Γούβες. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, ο ναυαγοσώστης στις Γούβες είδε μέσα στη θάλασσα τρία άτομα να παλεύουν με τα κύματα.

Αμέσως βουτάει και σώσει τα δύο παιδιά, 7 και 8 ετών, ενώ στη συνέχεια επιχειρεί να σώσει και τον άνδρα. Δυστυχώς ήταν αργά καθώς είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του.


Μεγάλη επιχείρηση έστησε το Λιμενικό για τη διάσωση δύο ανήλικων παιδιών και ενός ενήλικα, στην παραλία των Γουβών.

Τα παιδιά, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, έχουν ήδη ανασυρθεί και αναμένεται ότι θα παραληφθούν άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Εάν οι γιατροί το κρίνουν απαραίτητο, θα διακομιστούν για νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο νερό εξακολουθεί να βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος φαίνεται να βοήθησε στην προσπάθεια να ανασυρθούν τα δύο παιδάκια, και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και παραμένει μέσα στο νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσε η πρώτη μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ενώ στην περιοχή καταπλέει και σκάφος του λιμενικού για να συνδράμει στην προσπάθεια ανάσυρσης από το νερό του άτυχου άνδρα, ο οποίος κανείς δε γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.