Εξαφανίστηκε 14χρονη από τον Κορυδαλλό (φώτο)

Εξαφανίστηκε 14χρονη από τον Κορυδαλλό (φώτο)

Συναγερμός σήμανε, χθες Τρίτη 19 Οκτωβρίου, καθώς αναζητείται μια 14χρονη από την περιοχή του Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η ανήλικη εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορυδαλλού, τη Δευτέρα (18/10), στις 19:00 και ο οργανισμός ενημερώθηκε την επομένη (19/10).

Ακόμα, η 14χρονη έχει ύψος 1,59 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε γκρι κολάν, σκούρα μπλε ζακέτα και λευκά αθλητικά παπούτσια με χρυσά γράμματα.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων γίνεται κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της 14χρονης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής για smartphones (Android και iOS) MissingAlertapp, στην οποία υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση της 14χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.