ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Γνώριμοι στις Αρχές η θεία «τέρας» και ο σύντροφός της

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Γνώριμοι στις Αρχές η θεία «τέρας» και ο σύντροφός της

Τόσο η θεία «τέρας» που ομολόγησε ότι έστησε μια ολόκληρη σκευωρία με την κακοποίηση της 8χρονης στην Ρόδο, όσο και ο σύντροφός της, είναι γνώριμοι των αστυνομικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη, έχει σχέση με έναν νεότερο σε ηλικία άνδρα, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών, διαμένει σε παράγκα πλησίον του καταυλισμού του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη και πέρσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα!

Τότε, εις βάρος του συντρόφου της είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Μάλιστα, η υπόθεση είχε προσλάβει πανελλήνια διάσταση αφού ήταν πρωτόγνωρο να καλλιεργούνται χασισόδεντρα δίπλα σε… μνήματα, ενώ για το περιστατικό είχε δώσει και συνέντευξη τύπου ο εντεταλμένος κοιμητηρίων Ρόδου και τώρα αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Στάμος, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για ό,τι συμβαίνει μέσα στο κοιμητήριο και όσα καταγράφονται κατά καιρούς.

«Εντοπίστηκε δράστης να πίνει από το μπουκάλι της Θείας Κοινωνίας (υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που όμως λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να δοθεί στην δημοσιότητα) ενώ σε άλλη περίπτωση, εντοπίσαμε κάποιους να καλλιεργούν…. δενδρύλλια ινδικής κάνναβης κοντά σε μνήματα!!!», είχε δηλώσει.

Δεν βγαίνει ένταλμα σύλληψης

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα ανέφεραν νομικοί κύκλοι, δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της 50χρονης και η δικογραφία αναμένεται να κινηθεί με την τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.

​​​​​​​Η εμπειρία του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με την εμπειρία και την επιμονή των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση της 33χρονης μητέρας ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το βράδυ του Σαββάτου ήταν άκρως αποκαλυπτική και αποτέλεσε την απαρχή για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, του γυναικολόγου αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Σημειώνεται ότι από την καλλιέργεια δεν αναγνωρίστηκε ο ιός που προκάλεσε την λοίμωξη η οποία προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα στο παιδί, καθώς δεν είχε διαπιστωθεί εγκαίρως από την μητέρα και τους παππούδες του και γι’ αυτό είχε υποτροπιάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.