Ξέφυγε η εγκληματικότητα: Τρόμος για 51χρονη στην Παιανία – Τρεις «άνδρες με μαύρα» προσπάθησαν να την απαγάγουν

Ξέφυγε η εγκληματικότητα: Τρόμος για 51χρονη στην Παιανία – Τρεις «άνδρες με μαύρα» προσπάθησαν να την απαγάγουν

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια 51χρονη γυναίκα στην Παιανία, την οποία αποπειράθηκε να επιβιβάσει δια της βίας σε ένα τζιπ ομάδα «ανδρών με τα μαύρα».

Η γυναίκα την τελευταία στιγμή κατάφερε να ξεφύγει από τα «νύχια» των απαγωγέων της, χάρη στο γάβγισμα του σκύλου της που είχε βγάλει βόλτα και να καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία.

Η ανατριχιαστική υπόθεση που αποτελεί γρίφο για τις αρχές, καθώς προκαλεί ερωτήματα για τα κίνητρα των δραστών, άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Πέμπτης. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 19:00.

Η 51χρονη βάδιζε με τον σκύλο της σε στενό της Παιανίας, όταν ξαφνικά την πλησιάζει ένα θηριώδες τζιπ. Ο οδηγός τραβάει χειρόφρενο, ανοίγουν οι πόρτες και πετάγονται μπροστά της τρεις άνδρες. «Μπες μέσα!» της λένε και αρχίζουν να της τραβούν τα ρούχα για να την «πετάξουν» μέσα στο όχημα.

Εκείνη, με όση δύναμη είχε, αρχίζει να φωνάζει, ενώ ο σκύλος της γάβγιζε, την ίδια ώρα που το τρίο προσπαθούσε να την βάλει μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, οι δράστες εγκατέλειψαν την προσπάθεια, μπήκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα μόλις συνήλθε από το σοκ, μετέβη στο Τμήμα Παιανίας και κατήγγειλε το συμβάν. Μάλιστα, έδωσε περιγραφή του οχήματος και των δραστών, οι οποίοι όπως είπε, φορούσαν μαύρα ρούχα και γυαλιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.