Ανθελληνικό παραλήρημα Πακιστανού προπαγανδιστή: «Αφήστε την Τουρκία έχουμε λογαριασμούς με την Ελλάδα»

Ανθελληνικό παραλήρημα Πακιστανού προπαγανδιστή: «Αφήστε την Τουρκία έχουμε λογαριασμούς με την Ελλάδα»

Κάποτε οι Πακιστανοί έρχονταν ως κατατρεγμένοι στην χώρα μας αλλά πλέον αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους για την Ελλάδα.

Έτσι ο Πακιστανός Μουχάμαντ Ιμπραήμ Καζί, που είναι από τους πρωταγωνιστές της πακιστανικής προπαγάνδας κατά της Ινδίας και φυσικά υπέρ της Τουρκίας αποκαλύπτει τους σχεδιασμούς του.

Σε μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα, λέγοντας ότι οι Πακιστανοί έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την χώρα μας για να ξεκαθαρίσουν αναφερόμενος στην υποτιθέμενη δολοφονία ενός ατόμου από τις ελληνικές αρχές στον Έβρο.

Μόνο που μέσα στο ανθελληνικό του παραλήρημα, ομολογεί ότι το συγκεκριμένο άτομο που έχασε τη ζωή του σε τουρκικό έδαφος, από υποτιθέμενο πυροβολισμό της ελληνικής πλευράς, δεν ήταν πρόσφυγας, αλλά Πακιστανός υπήκοος!

Γράφει συγκεκριμένα:

«Αφήστε την Τουρκία. Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς να διευθετήσουμε (με την Ελλάδα), καθώς οι Ελληνικές Συνοριακές Δυνάμεις σκότωσαν έναν Πακιστανό κατά παράβαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες του 1951, πυροβολώντας τον Muhammad Gulzar στο στήθος»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πακιστανός προπαγανδιστής προσπαθώντας να ξεπλύνει την Τουρκία, στρέφεται κατά της Ελλάδας για υποτιθέμενη παραβίαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μόνο που ένας Πακιστανός υπήκοος δεν μπορεί να είναι πρόσφυγας. Ακριβώς με την ερμηνεία της συγκεκριμένης σύμβασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.