ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δολοφονία στην Κηφισιά: Αυτός είναι ο 40χρονος μακελάρης – Οι δημοσιεύσεις στο Facebook (φώτο)

Δολοφονία στην Κηφισιά: Αυτός είναι ο 40χρονος μακελάρης – Οι δημοσιεύσεις στο Facebook (φώτο)

Ο 40χρονος που το μεσημέρι του Σαββάτου σκότωσε έναν εργάτη και τραυμάτισε σοβαρά άλλον έναν, σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook το οποίο απαριθμεί πάνω από 4.000 φίλους, σκιαγραφείται ως ένας άνθρωπος που είχε ανάγκη για… κοινωνικές επαφές.

Ο Ν.Τ, που σήμερα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων και έλαβε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη ώστε να απολογηθεί.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενους παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

O φερόμενος δράστης φαίνεται ότι ήταν ένας άνθρωπος με περίεργες απόψεις, τις οποίες εξέφραζε μέσω της καθημερινής του παρουσίας στα social media, ενώ είχε και ιδιαίτερη αδυναμία στις selfie φωτογραφίες, οι οποίες στην κυριολεξία είναι εκατοντάδες.

Ανατριχίλα προκαλεί και η ανάρτηση που είχε κάνει ο μακελάρης στις 16 Σεπτεμβρίου, η οποία είναι απόσπασμα από την ταινία Dead Heat και δείχνει έναν άνδρα να… γαζώνει κάποιον με πυροβόλο όπλο.

Ο «σαμουράι» που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο εργάτη φυσικού αερίου επειδή «του είχαν κάνει μάγια», όπως φώναζε, φαίνεται πως είχε μεγάλη αγάπη για τη μουσική και το άθλημα του ζίου ζίτσου. Σε ένα βίντεο του, μάλιστα, φαίνεται να προκαλεί τους «πρωταθλητές του αθλήματος» να αγωνιστούν μαζί του έναντι αμοιβής (στοιχήματος).

Σε άλλες του αναρτήσεις φαίνεται ότι ήταν λάτρης των καρτών Ταρώ, ενώ πολλές φορές πόσταρε βίντεο με ιδιαίτερα βίαιο περιεχόμενο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων του, δεν ήταν λίγες οι φορές που πυροβολούσε στον αέρα από την ταράτσα του ή σημάδευε… γάτες που είχαν την ατυχία να περνάνε από τον δρόμο κάτω από το σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.