Γλυκά Νερά: Ο μάρτυρας που αποκάλυψε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του πιλότου με την Καρολάιν: «Είχε εμμονή μαζί της»

Γλυκά Νερά: Ο μάρτυρας που αποκάλυψε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του πιλότου με την Καρολάιν: «Είχε εμμονή μαζί της»

Νέα στοιχεία έρχονται σιγά σιγά στο φως σχετικά με τη ζωή του πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του στη μεζονέτα τους στα Γλυκά νερά.

Συγκεκριμένα, στοιχεία – «φωτιά» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά τα έφερε στο φως το «Τούνελ» στην πρεμιέρα της εκπομπής στο Mega.

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε έναν σημαντικό μάρτυρα και μίλησε μαζί του.

Τα όσα είπε, είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση του φίλου του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με μία γυναίκα που είχε ερωτευτεί και τον είχε σημαδέψει. Μία γυναίκα που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

«Ξέρουμε ότι είχε σχέση που τον είχε σημαδέψει. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, πιστεύουν ότι συνεχιζόταν η επαφή τους και μετά, ενώ ήταν με την Καρολάιν», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον σχολίαζαν όλοι»

«Εγώ προσωπικά, είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, σε σχέση με αυτή τη φίλη του. Δηλαδή, έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ‘κοιτάξτε, πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος’», ανέφερε στη συνομιλία του με την Αγγελική Νικολούλη ο φίλος του κατηγορούμενου πιλότου.

Και πρόσθεσε: «Τα έλεγε αυτά, με ανωριμότητα και επιπολαιότητα και τον σχολίαζαν. Με όλα αυτά και με άλλα που έγιναν, αυτή η σχέση έφτασε στα αυτιά του άντρα της. Ο άνθρωπος, όμως, ήταν σοβαρός, συμπαθής, προσπάθησε να ισορροπήσει την οικογένειά του και έμειναν εκεί τα πράγματα».

«Είχε εμμονή μαζί της»

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν τα γνώριζε αυτά από «πρώτο χέρι» ή επρόκειτο για σχόλια και φήμες, ήταν κατηγορηματικός:

«Ο Μπάμπης μου τα είπε, φυσικά. Μου είχε πει ότι ‘τη θέλω και με θέλει κι αυτή. Έχει προβλήματα και δεν περνά καλά στο γάμο της’. Κι εγώ του είπα, ‘Μπάμπη αν θες τη γνώμη μου, όλα αυτά είναι ψέματα. Η κοπέλα αυτή, το μόνο που θέλει από εσένα είναι να περάσει καλά. Και προκειμένου να περάσει καλά, σου λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις και που θα σε κάνουν να νιώσεις κι εσύ καλύτερα. Το κάνει για το δικό της τον εγωισμό».

«Εγώ έτσι πίστευα – γιατί θέλει να αρέσει. Σε αυτό ταίριαζαν, γιατί και του Μπάμπη του αρέσει να αρέσει. Του είπα, πάντως, ότι η πραγματικότητα στο δικό μου το μυαλό είναι ότι δεν πρόκειται να χωρίσει και κακώς μπλέκεται σε αυτό. Δεν με άκουσε, πάντως. Πίστευε ότι θα χωρίσει και θα είναι μαζί κι έτσι συνέχισε. Αυτά, πριν παντρευτεί την Καρολάιν. Γιατί, το μετά, σου είπα τι λένε…».

«Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

«Γιατί έκρυψε από όλους το γάμο του με την Καρολάιν;»

Στη συνέχεια, μίλησε για το γάμο του φίλου του με την άτυχη Καρολάιν, αλλά και για την τραγική της κατάληξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Γιατί να το κάνει, χωρίς να ενημερώσει κανέναν; Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Και η άλλη ξαφνιάστηκε, όπως πληροφορήθηκα, γιατί το έμαθε από τις αναρτήσεις στα social media», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.