Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ αντί να πει την αλήθεια μιλά για «ορμόνες» -Γιατί απλά δεν λένε ότι έκαναν τη δουλειά τους;

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ αντί να πει την αλήθεια μιλά για «ορμόνες» -Γιατί απλά δεν λένε ότι έκαναν τη δουλειά τους;

Την καταδίωξη στο Πέραμα κατά τη διάρκεια της οποίας ένας 20χρονος Ρομά σκοτώθηκε σχολίασε ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο Σ.Μπαλάσκας αντί να πει την αλήθεια, ότι δηλαδή έκαναν τη δουλειά τους και καταδίωξαν κακοποιούς μιλά για… «ορμόνες» «αδειάζοντας» με αυτό τον τρόπο τελείως τους συναδέλφους του.

«Όταν είσαι πάνω σε μια μηχανή με πάρα πολλά χιλιόμετρα, με τις ορμόνες σου να σε χτυπάνε κυριολεκτικά και να κυνηγάς και όταν δεν υπάρχει ενδοεπικοινωνία, γιατί έχουμε ζητήσει στο παρελθόν κράνη για ενδοεπικοινωνία, αλλά δεν μας έχουν πάρει ποτέ, δεν μπορείς να ακούσεις τον ασύρματο», δήλωσε συγκεκριμένα.

«Μόνο ένας από την ομάδα ΔΙΑΣ άκουσε την εντολή να σταματήσουν την καταδίωξη» δήλωσε ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας και πρόσθεσε πως πολλές φορές σε κάποια σημεία της Αττικής δεν πιάνει καν ο ασύρματος.

Ακόμα χαρακτήρισε ως «πρωτάκουστη» την εντολή να σταματήσει η καταδίωξη.

Στην εκπομπή ήταν παρούσα και η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη, η οποία δεν άφησε ασχολίαστη τη φράση του κ. Μπαλάσκα.

Στη δική της παρέμβαση η κ. Λεγάκη είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας μην πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα. Επί της ουσίας: Δολοφονήσαν εν ψυχρώ με 38 σφαίρες ένα παιδί 18 χρονών επειδή είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο. Εδώ έχουμε τον εκπρόσωπο -είναι εκπρόσωπος;- να λέει ότι από δω και πέρα όποτε αισθάνονται ανασφάλεια ή έχουν ορμονικά προβλήματα… Οι ορμόνες των αστυνομικών είναι τέτοιες που βγάζουν τα όπλα και πυροβολούν παιδιά; Αν έχουν ορμονικά προβλήματα να πάνε στον ενδοκρινολόγο, όχι να δολοφονούν τα παιδιά του κόσμου στον δρόμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.