ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τροχαίο στην Αργολίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Τροχαίο στην Αργολίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Αργολίδα λίγο έξω από το Κουτσοπόδι. Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούταν προς Φίχτια, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό όχημα που κινούταν προς Κουτσοπόδι στο ύψος περίπου του εργοστασίου Μπαλής.

Η σύγκρουση ηταν σφοδρή με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 39χρονου οδηγού του Ι.Χ. αυτοκινήτου και τον τραυματισμό δυο ακόμα ατόμων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα, που επέβαιναν στο φορτηγό, το οποίο κατέληξε σε ελαιώνα κόβοντας δέντρα στην πορεία του.

Στο σημείο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του νεαρού οδηγού από το όχημα.

Το ΕΚΑΒ Αργολίδας που έσπευσε στο σημείο του τροχαίου παρέλαβε τον βαριά τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.