ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χανιά: Συνελήφθη 82χρονος που απείλησε με… «μαϊμού» όπλο 72χρονο

Χανιά: Συνελήφθη 82χρονος που απείλησε με… «μαϊμού» όπλο 72χρονο

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στους Αρμένους, στον Αποκόρωνα Χανίων, ανάμεσα σε έναν 82χρονο άνδρα και έναν 72χρονο, οι οποίοι «πιάστηκαν» στα χέρια για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους.

Ο τσακωμός, ωστόσο, πήρε άλλη τροπή όταν ο 82χρονος απείλησε να τραυματίσει τον 72χρονο με πιστόλι, το οποίο αποδείχθηκε απομίμηση. Έντρομος ο 72χρονος, κάλεσε τις Αρχές να συνδράμουν, πριν η κατάσταση χειροτερέψει.

Αστυνομικοί του τμήματος Αποκορώνου με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων έσπευσαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον έναν άνδρα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη, χθες (27.10.2021) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, χθες (27.10.2021) το βράδυ από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε απομίμηση πιστολιού. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.