ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ι.Παλιοσπύρου: «Νιώθω δικαιωμένη αλλά και φοβισμένη – Δεν έχουν βρεθεί οι συνεργοί»

Ι.Παλιοσπύρου: «Νιώθω δικαιωμένη αλλά και φοβισμένη – Δεν έχουν βρεθεί οι συνεργοί»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου, που της προσφέρει μεγάλη ανακούφιση.

Ωστόσο σημείωσε πως ο φόβος δεν έχει ακόμα φύγει, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για πιθανούς συνεργούς και δεύτερον ο φόβος για το αύριο.

Όπως είπε η Ιωάννα η ύπαρξη συνεργών φαίνεται από τη δικογραφία και από τα όσα έχει πει η αστυνομία, ενώ η ίδια δεν έχει εικόνα για το ποιοι μπορεί να είναι.

Για τη διαδικασία της δίκης και για το γεγονός ότι βρέθηκε τόσο κοντά με τη δράστρια, η Ιωάννα είπε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις. Η διαδικασία, όπως είπε, ήταν πολύ δύσκολη, ιδίως η πρώτη μέρα. Ωστόσο κατάφερε να επικεντρωθεί στα σημαντικά, στον λογο που βρέθηκε εκεί. Στο τέλος όπως είπε φάνηκαν οι προθέσεις και ο χαρακτήρας και από τις δύο πλευρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την επόμενη μέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε ότι θα επικεντρωθεί στην υγεία της και στην ίασή της και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τους στόχους και τα όνειρά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.