ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Είδε τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά το φονικό ο 17χρονος

Είδε τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά το φονικό ο 17χρονος

Ο 17χρονος από τον Άγιο Κωνσταντίνο που σκότωσε τη μητέρα του με πέντε μαχαιριές, επειδή «θόλωσε» το μυαλό του από τις παρατηρήσεις που του έκανε, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο 17χρονος μαθητής που έδινε Πανελλήνιες αυτές τις μέρες, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Στα κρατηρήρια της Α/Δ Ακαρνανίας όπου βρίσκεται, τρέφεται ελάχιστα, ενώ απαντά μονολεκτικά σε όποια ερώτηση του κάνουν.

Δραματικές ήταν οι σκηνές κατά τη συνάντηση γιου και πατέρα, η οποία ωστόσο είχε σύντομη διάρκεια, καθώς και οι δυο βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το στυγερό έγκλημα.

Ο 17χρονος έχει και έναν μεγαλύτερο αδερφό, ο οποίος ωστόσο αναχώρησε για εξωτερικό, χωρίς να δει τον μικρότερο αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr μετά από αίτημα του τον 17χρονο συνάντησε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.

Η υπεράσπιση του, δίνει όλο το βάρος στην ψυχική του υγεία και στην ανάγκη να τύχει ειδικής αγωγής και προσοχής και όχι να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ήδη πάντως έμπειρος ψυχίατρος έχει συναντηθεί με τοn ανήλικο και τη Δευτέρα θα παραδώσει τις δικές του επιστημονικές διαπιστώσεις και το πόρισμα του απευθείας στον ανακριτή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.