ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρκυρα: Ζευγάρι διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη

Κέρκυρα: Ζευγάρι διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη

Ο επίδοξος αγοραστής ηρωίνης πρόλαβε να διαφύγει, όταν έκαναν  έφοδο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που διέκοψαν το αλισβερίσι στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας. 

Κατάφεραν, όμως, να βάλουν στο χέρι το ζευγάρι των διακινητών που είχαν πλημμυρίσει με «σκληρά» ναρκωτικά το νησί τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ο 31χρονος Αλβανός ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι μάρκας EKOL TUNA των 8 mm με ένδεκα φυσίγγια στη γεμιστήρα και η 24χρονη Ελληνίδα συνεργός του μετέφερε τα ναρκωτικά για την αγοραπωλησία με έναν αγνώστων στοιχείων άνδρα που αναζητείται. 

Το ζευγάρι χρησιμοποιούσε οκτώ κινητά και πλήθος κάρτες κινητής τηλεφωνίας για να κάνει τις παράνομες συναλλαγές του.

Οι έρευνες που έγιναν στο αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν και κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών αλλά και στο σπίτι τους στην ίδια περιοχή, έφεραν στο φως 42 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 35,9 γραμμαρίων, 13 συσκευασίες με 12,8 γραμμάρια κοκαΐνης, 17,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 2.410 ευρώ που προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Έχοντας πάνω  του 68 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή, συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 42χρονος Έλληνας ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.