Ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια σαν “αστυνομικός”!

Ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια σαν “αστυνομικός”!

Η φρίκη που έρχεται καθημερινά στο φως δεν έχει τέλος… Αυτή τη φορά, με αφορμή τη σύλληψη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ενός 40χρονου στα Πετράλωνα. Όπως αποκαλύπτεται ο άνδρας και στο παρελθόν είχε συλληφθεί δύο φορές, είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών κάτω των 12 ετών ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος και όπως φαίνεται συνέχισε τη δράση του.

Ο 40χρoνος που κατά δήλωσή του είναι ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη την ώρα που προσπάθησε να κάνει ακόμη μια επίθεση εναντίον ενός μικρού κοριτσιού. Όπως αποκαλύφθηκε έχει επιτεθεί έως τώρα ακολουθώντας σχεδόν πάντα την ίδια τακτική σε τουλάχιστον 21 μικρά κορίτσια.

Οι ηλικίες των θυμάτων συγκλονίζουν. Τα παιδιά είχαν ηλικία από 8 έως 14 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης παρακολουθούσε τα μικρά κορίτσια από το σχολείο τους. Όταν εντόπιζε ένα παιδί το οποίο έφτανε μόνο του στο σπίτι το πλησίαζε και προσποιούμενος τον αστυνομικό έλεγε πως κάνει έλεγχο για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο. Με τον τρόπο αυτό κατάφερνε να πείσει το μικρό παιδί να τον ακολουθήσει σε κάποιο απόμερο μέρος (κάποιον ακάλυπτο ή πυλωτή πολυκατοικίας) και στη συνέχεια ασελγούσε πάνω τους.

Ο δράστης για να μην αναγνωρίζεται από περίοικους ή για να δυσκολεύει τις έρευνες των αστυνομικών δρούσε πάντα φορώντας κράνος ενώ συχνά άλλαζε τις μηχανές που χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τα θύματά του.

Το απίστευτο είναι ότι ο δράστης με τον τρόπο αυτό κατάφερνε επί πέντε χρόνια να διαφεύγει παρά το γεγονός ότι είχε επιτεθεί σε δεκάδες παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.