ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κατάσχεση ποσότητας οπίου και μεθαμφεταμίνης

Κατάσχεση ποσότητας οπίου και μεθαμφεταμίνης

Μεγάλη ποσότητα οπίου και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (ICE) κατασχέθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ  σε συνεργασία με το Τελωνείο Αερολιμένα «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» ενώ συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί (ένας άνδρας υπήκοος Συρίας 25 ετών, σεσημασμένος, ο οποίος εργάζεται ως d.j. σε νυχτερινό κέντρο των ΑΘΗΝΩΝ και έχει απασχολήσει στο παρελθόν επανειλημμένα τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές  και μια γυναίκα υπήκοος ΠΟΛΩΝΙΑΣ 22 ετών κάτοικος Βύρωνα Αττικής ) ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης η οποία είχε αναλάβει την εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών από την ΤΟΥΡΚΙΑ στη χώρα μας με την αποστολή ταχυδρομικών δεμάτων.

Συγκεκριμένα την 22/5/2013 υπάλληλοι του Τελωνείου Αερολιμένα «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» εντόπισαν και κατέσχεσαν σε ταχυδρομικό δέμα προερχόμενο από Τουρκία όπιο βάρους 3.080 γρ. το οποίο ήταν επιμελώς κρυμμένο στα ξύλινα τοιχώματα διακοσμητικών θηκών και τοποθετημένο σε 9 συσκευασίες τυλιγμένες με καρμπόν για την αποφυγή εντοπισμού από συσκευές X- RAY.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από διενέργεια ελεγχόμενης μεταφοράς του δέματος σε κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην περιοχή του Γαλατσίου από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ ΑΤΤΙΚΗΣ εντοπίστηκε στο κατάστημα και δεύτερο δέμα προερχόμενο από την Τουρκία με τα ίδια στοιχεία αποστολέα το οποίο περιείχε 2.211 γρ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης γνωστού ως «ICE»  η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη στα ξύλινα τοιχώματα από κορνίζες και συσκευασμένη σε έντεκα συσκευασίες . Τις πρωινές ώρες της 24/5/2013 συνελήφθησαν τα προαναφερόμενα άτομα τα οποία χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία με το όνομα του ενός παραλήπτη  παρέλαβαν το δέμα με την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.