Καταδικάστηκαν οι τρεις γυναίκες για τις Σκουριές

Καταδικάστηκαν οι τρεις γυναίκες για τις Σκουριές

Οι τρεις γυναίκες που φέρεται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν, πριν από λίγες ημέρες, με αστυνομικούς στο δάσος των Σκουριών, καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου σε φυλάκιση 6 μηνών και 20 ημερών, 7 μηνών και 10 ημερών και 7 μηνών αντίστοιχα.

Οι τρεις γυναίκες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθερες. Σε δηλώσεις του στο Thesstoday o συνήγορος των τριών γυναικών Β.Τζημούρτος τόνισε ότι «κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνεδρίασης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, καταρρίφθηκαν όλες οι βασικές κατηγορίες όπως η αντίσταση και εκτίμησε ότι στο εφετείο θα υπάρξει η πλήρης δικαίωση των κατηγορουμένων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.