Καλαμάτα: Ανήλικη «κυνηγός» μετάλλων τρύπωσε σε αυλή άρπαξε ότι βρήκε & πούλησε τη λεία της σε… άλλη ανήλικη!

Ανήλικη Ρομά έκλεψε δυο φορές το ίδιο μαγαζί

Καλαμάτα: Ανήλικη «κυνηγός» μετάλλων τρύπωσε σε αυλή άρπαξε ότι βρήκε & πούλησε τη λεία της σε… άλλη ανήλικη!

Τρεις “κυνηγοί” μετάλλων, μεταξύ των οποίων μία ανήλικη, τρύπωσαν αθόρυβα το μεσημέρι της Παρασκευής στην αυλή του σπιτιού μιας γυναίκας στην Καλαμάτα και άρπαξαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πούλησαν σε μια… άλλη ανήλικη,

Η έρευνα που ξεκίνησε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας οδήγησε στην σύλληψη ενός 23χρονου και της ανήλικης συνεργού του που κατηγορούνται για κλοπή από κοινού όπως και ο τρίτος δράστης που παραμένει άγνωστος, καθώς και της δεύτερης ανήλικης η οποία κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας υποβλήθηκε και δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των γονέων των δυο κοριτσιών.

Ανήλικη Ρομά έκλεψε δυο φορές το ίδιο μαγαζί

Ένα μπουφάν έβαλαν στο μάτι δυο νεαρές Ρομά, μια 19χρονη και μια 15χρονη, οι οποίες το έκλεψαν από ένα κατάστημα αθλητικών ειδών στην Καλαμάτα. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς στις 8 Νοεμβρίου είχαν κλέψει ρούχα από το ίδιο κατάστημα.

Όμως, αυτή τη φορά έγιναν αντιληπτές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πλήρη στοιχεία τριών γυναικών και ενός ανήλικου που είχαν τρυπώσει το απόγευμα της 6ης Αυγούστου στον χώρο του γραφείου ενός καταστήματος στις Σέρρες και είχαν “βουτήξει” μετρητά ύψους 1.000 ευρώ, ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.