ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Και … ναζιστής ο αφγανός κακοποιός στην Κέρκυρα;

Και … ναζιστής ο αφγανός κακοποιός στην Κέρκυρα;

Τι άλλο θα ακούσουμε; “Τατουάζ με ναζιστικά σύμβολα έχει χαραγμένα στο σώμα του” υποτίθεται ότι είχε ο Αφγανός που τα ξημερώματα της Κυριακής έριξε σε γκρεμό την 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα αφού πρώτα της άρπαξε την τσάντα.

Ο νεαρός Αφγανός λένε ότι έχει φέρει “τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό στο αριστερό του μπράτσο μαζί με δύο γράμματα, Ν και R”. Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κέλτικο σταυρό, σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων, ενώ στο θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί.

Αν είναι έτσι, είναι ακόμα πιο επικίνδυνος: Ένας Αφγανός κακοποιός που εχει υιοθετήσει τη ναζιστική ιδεολογία!

Ο 17χρονος (;), όπως αναφέρουν δεν έδωσε καμία απάντηση στους αστυνομικούς για τους λόγους που χρησιμοποίησε τέτοιου είδους σύμβολα, αν και ο ίδιος, όπως δηλώνει, είναι μουσουλμάνος.

Ο δράστης επέδειξε χαρτιά που τον παρουσίαζαν να έχει υποβάλει αίτημα για χορήγηση πολιτικού ασύλου, τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια ή πλαστά και για τον λογο αυτό κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Πάντως οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί στην έρευνα για να διαπιστώσουν αν τα στοιχεία ταυτότητας που παρουσιάζει είναι αληθινά. Επιφυλάξεις εκφράζουν και για την ηλικία του καθώς φαίνεται μεγαλύτερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.