ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε αλλοδαπή γυναίκα που έστησε τηλεφωνική απάτη με λεία 10.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες το απόγευμα

Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε αλλοδαπή γυναίκα που έστησε τηλεφωνική απάτη με λεία 10.000 ευρώ

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν χθες Παρασκευή μια αλλοδαπή γυναίκα με την κατηγορία της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, άγνωστοι συνεργοί της αλλοδαπής, τηλεφώνησαν προχθές το μεσημέρι σε ηλικιωμένο στην Ηγουμενίτσα και τον έπεισαν να παραδώσει στη συλληφθείσα χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει η κόρη του τη σύλληψή της, εξαιτίας δήθεν τροχαίου ατυχήματος που είχε προκαλέσει.

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και επιστάμενες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την αλλοδαπή χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 9.900 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, κατά τις τελευταίες 3 ημέρες μέχρι την πραγματοποίηση της σύλληψης, η αλλοδαπή και οι συνεργοί της είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον ακόμη 4 πολίτες στην περιοχή της Ηγουμενίτσας, οι οποίοι προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για τυχόν συμμετοχή της σε άλλες περιπτώσεις καθώς και για την ταυτοποίηση των συνεργών της συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.