Βίντεο με τον τράπερ Toquel λίγο πριν τα άγρια επεισόδια σε κλαμπ της Πάτρα (βίντεο)

Βίντεο με τον τράπερ Toquel λίγο πριν τα άγρια επεισόδια σε κλαμπ της Πάτρα (βίντεο)

To «φως» της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που δείχνει τον δημοφιλή τράπερ, Toquel, να βρίσκεται στη σκηνή του κλαμπ που εμφανιζόταν στην Πάτρα, λίγο πριν ξεσπάσει άγριος καυγάς με έναν τραυματία και τρεις προσαγωγές, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Στο κλαμπ της Πάτρας εμφανίστηκε ο γνωστός τράπερ, Toquel, την Παρασκευή (26.11.2021) με τη βραδιά να εξελίσσεται με κακό τρόπο, καθώς ξέσπασε ένας άγριος καυγάς μεταξύ της παρέας του τραγουδιστή και πελατών του κλαμπ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=nbpUPmpmYPA&feature=emb_title&ab_channel=YgeiaNews

Αποτέλεσμα του καυγά ήταν να τραυματιστεί ένας εκ των εμπλεκόμενων στο αυτί, από σπασμένο μπουκάλι, με τις φωτογραφίες να αποδεικνύουν την αγριότητα της συμπλοκής καθώς στο πάτωμα φαίνονται αίματα και κομμάτια από γυαλιά.

Στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται ο τράπερ λίγο πριν τον καυγά, κατά τη διάρκεια του οποίου επενέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη. Σύμφωνα με το tempo24.news, οι αρχές προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές, των δύο υπεύθυνων του μαγαζιού και ενός ακόμη ατόμου.

Ωστόσο, καμία συμπλοκή δεν μετατράπηκε σε μήνυση, καθώς κανείς δεν υπέβαλε μήνυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.