Απαγωγή Μαρκέλλας – Συγκλονίζει η μητέρα της 34χρονης: «Με βίασε – Ντρεπόμουν να το πω στην αστυνομία»

Τι δηλώνει ο πρώην σύντροφος της 34χρονης

Απαγωγή Μαρκέλλας – Συγκλονίζει η μητέρα της 34χρονης: «Με βίασε – Ντρεπόμουν να το πω στην αστυνομία»

Ένα νέο κεφάλαιο νοσηρότητας στην σκοτεινή υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας, φέρνουν οι αποκαλύψεις της μητέρας της 34χρονης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 34χρονη που κρατείται στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα, είχε φτάσει στο σημείο να βιάσει την ίδια της τη μητέρα. Τόσο η μητέρα της όσο και ο πρώην σύντροφός της «καίνε» την 34χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την 34χρονη στο σκαμνί θα καθίσει και ένας άνδρας 41 ετών που φέρεται ως συνεργός στις πράξεις αρπαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση της μητέρας της κατηγορούμενης συμπυκνώνεται ο σκοτεινός κόσμος της δράστριας: «Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στον γάμο, κυρίως οικονομικά και προσωπικά καθώς μου έλεγαν ότι δεν είχαν τα απαραίτητα έσοδα για να ζήσουν όπως θέλουν. Σε μια από τις τελευταίες επισκέψεις μου, τον Σεπτέμβριο του 2019, ο άντρας της μου είπε ότι εκδίδεται και ότι έχει εξωσυζυγική σχέση με άλλον».

«Με βίασε. Ντρεπόμουν να το πω στην αστυνομία»

Η μητέρα της κατηγορούμενης υποστηρίζει ότι η ίδια της η κόρη αποπειράθηκε να τη βιάσει, αφού την ξυλοκόπησε: «Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε κολπικά με δονητή».

Ξεδιπλώνοντας το χρονικό της απεχθούς ενέργειας ισχυρίζεται τα εξής για την κόρη της: «Μου είπε να κάνω μπάνιο το παιδί της. Δέχθηκα, δεν βγήκε από το μπάνιο, είπε ότι θα κάτσει να βλέπει. Μου είπε να ξεντυθώ να μπω κι εγώ για μπάνιο μαζί της, να της κάνω εγώ μπάνιο, να της τρίψω τα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια του μπάνιου και μετά να μου το κάνει αυτή. Φυσικά αντέδρασα και αρνήθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε, μου τραβούσε τα ρούχα να με ξεντύσει με το ζόρι. Μετά από αυτό έφυγε και γύρισε στο σπίτι με άλλη γυναίκα».

«Για την υπόθεση της Μαρκέλλας δεν είχα καμία πληροφορία, δεν είχα επικοινωνία με την κόρη μου αυτό το χρονικό διάστημα όμως σαν από μητρικό ένστικτο όταν είδα την εξαφάνιση του παιδιού στην τηλεόραση, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη», πρόσθεσε ακόμη για την πολύκροτη υπόθεση αρπαγής.

Τι δηλώνει ο πρώην σύντροφος της 34χρονης

Η αδιανόητη συμπεριφορά της και η αναλγησία που έδειχνε προς της ίδια της την κόρη η κατηγορούμενη αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα λόγια του πρώην συζύγου της.

Είχε εκφράσει την επιθυμία να δώσει το παιδί της σε ίδρυμα, το οποίο είχε καταλήξει να είναι μελαγχολικό και να μην μιλά λόγω της αρρωστημένης κατάστασης που βίωνε με τη μητέρα του.

«Κάναμε περιστασιακή χρήση ναρκωτικών», παραδέχεται στην κατάθεσή του ο πρώην σύζυγος της δράστριας, ο οποίος αναφέρεται εκτενώς στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν αλλά και στις διαστροφές της 34χρονης.

«Το 2018 έμεινα άνεργος. Χρωστούσαμε δυο ενοίκια και το ρεύμα», υποστηρίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν παραλείπει να μιλήσει και για την ημέρα που βρήκε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση την πεθερά του, επιβεβαιώνοντας έτσι την κακοποιητική φύση της συμπεριφορά της 34χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.