Κως: Μαθητής που δέχθηκε χτύπημα από συμμαθητή του έπαθε αμνησία

Ένα σοβαρό βίαιο επεισόδιο που συνέβη στο λύκειο της Αντιμάχειας, είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί το θύμα στο νοσοκομείο

Κως: Μαθητής που δέχθηκε χτύπημα από συμμαθητή του έπαθε αμνησία

Τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους μαθητές, έφτασαν ως και την Κω.

Ένα σοβαρό βίαιο επεισόδιο που συνέβη στο λύκειο της Αντιμάχειας, είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί το θύμα στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία η οποία, ευτυχώς, δεν κράτησε πολύ!

Η συγκεκριμένη περίπτωση διαφέρει από τις υπόλοιπες καθώς, εκτός από τον δράστη, φαίνεται πως ιδιαίτερα…ζωηρό είναι και το θύμα! Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε όταν ο δράστης μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά ανάμεσα στο θύμα και έναν μικρότερο μαθητή και τον χτύπησε στην προσπάθειά του να αμυνθεί, όταν είδε ότι ερχόταν καταπάνω του. Στην συνέχεια, πήγε στον διευθυντή του σχολείου και του περιέγραψε όλα όσα έγιναν. Πηγές αναφέρουν ότι μπροστά στο περιστατικό ήταν και άλλα άτομα, που μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το παιδί που σήκωσε το χέρι του λέει την αλήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η γενικότερη συμπεριφορά του δράστη δεν είναι ξεκάθαρη καθώς άλλοι κάνουν λόγο για ένα προβληματικό παιδί που έχει προκαλέσει αρκετές φορές επεισόδια στο παρελθόν και αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των συμμαθητών του με αποτέλεσμα να φοβούνται να πάνε ακόμα και στο σχολείο, ενώ ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένειά του μιλούν για ένα πολύ ήσυχο άτομο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.