ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Ο μητροκτόνος ήταν γνώριμος στις Αρχές – Αποφυλακίστηκε πρόσφατα

Είχε καταδικαστεί το 2012 για ληστεία στην Πάτρα και το 2013 για βιασμό στα Ιωάννινα

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Ο μητροκτόνος ήταν γνώριμος στις Αρχές – Αποφυλακίστηκε πρόσφατα

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Αγρίνιο μετά την άγρια δολοφονία μιας 57χρονης γυναίκας από τον 35χρονο γιό της ο οποίος να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε καταδικαστεί το 2012 για ληστεία στην Πάτρα και το 2013 για βιασμό στα Ιωάννινα. Επίσης σε βάρος του είχαν κατατεθεί μηνύσεις από την μητέρα και την γιαγιά του το 2015 και το 2017 για ενδοοικογενειακή βία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε εγκλειστεί κατά το παρελθόν και στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών κορυδαλλού, ενώ αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Το φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου 2021 όταν ο 35χρονος μετέβη στο σπίτι στο οποίο διέμενε η μητέρα και η γιαγιά του και αφού επιτέθηκε αρχικά με τα χέρια του στη μητέρα, γρονθοκοπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι, στη συνέχεια την χάραξε και με μαχαίρι, χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τα χτυπήματα ή από το μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο μητροκτόνος τραυμάτισε και την 80χρονη γιαγιά του η οποία όμως κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί πριν προλάβει να διαφύγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.