ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη – Υπόθεση Βούλγαρου οπαδού: Η 27χρονη οδηγός κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Παράλληλα κρίθηκαν ένοχοι και άλλοι πέντε από τους οκτώ κατηγορούμενους

Θεσσαλονίκη – Υπόθεση Βούλγαρου οπαδού: Η 27χρονη οδηγός κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο την 27χρονη η οποία ήταν οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που πέρασε πάνω από τον Βούλγαρο οπαδό, με αποτέλεσμα τον θάνατό του, έπειτα από επίθεση που είχε προηγηθεί από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα αθώος για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία κρίθηκε ο 49χρονος σύντροφός της ο οποίος όμως καταδικάστηκε για τα πλημμελήματα της συμπλοκής και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Επίσης για τη διατάραξη κοινής ειρήνης και τη συμπλοκή κρίθηκαν ένοχοι και άλλοι πέντε από τους οκτώ κατηγορούμενους (ηλικίας 25 έως 28 ετών). Ένας κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στις δύο αυτές πράξεις.

Η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της αίτησης ελαφρυντικών, για τα οποία θα αποφανθεί εν συνεχεία το δικαστήριο, πριν εκδώσει την απόφαση για το ύψος των ποινών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση επί της ενοχής της 27χρονης ελήφθη κατά πλειοψηφία και κατά μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με δόλο, σε ενδεχόμενο δόλο (διώκεται σε βαθμό κακουργήματος). Η απόφαση επί της ενοχής των υπολοίπων κατηγορουμένων ήταν ομόφωνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.