Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα ρομά που «εγκατέλειψε» το 4χρονο κοριτσάκι σε χαρτόκουτο στο Ηράκλειο

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα ρομά που «εγκατέλειψε» το 4χρονο κοριτσάκι σε χαρτόκουτο στο Ηράκλειο

Σε φυλάκιση 15 μηνών καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τον 28χρονο Ρομά πατέρα του μικρού κοριτσιού, που – όπως αποκάλυψε το Cretalive – βρέθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, σε άσχημη κατάσταση, μέσα σε ένα χαρτόκουτο, το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο ο 28χρονος να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στην αρμόδια αστυνομική αρχή.

Ο νεαρός πατέρας ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι είχε πάει στο περίπτερο για να αγοράσει μια σοκολάτα για το παιδί και στην επιστροφή αντίκρισε τους αστυνομικούς. Ανέφερε πως φοβήθηκε ότι τον αναζητούσαν για κάποια πιθανή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του και για τον λόγο αυτό, δεν πλησίασε αλλά κρύφτηκε σε κάποιο σημείο του πάρκου και περίμενε να φύγουν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.

Να σημειωθεί ότι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο περίμενε η 27χρονη γυναίκα του με τα επτά παιδιά τους, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι 13 ετών και το μικρότερο είναι βρέφος.

Η ίδια είπε ότι η οικογένειά της θέλει να φύγει από την Κρήτη και να πάει στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς εδώ τους έκαναν έξωση από το σπίτι στο οποίο έμεναν και γι’ αυτό θέλουν να πάνε εκεί που διαμένει η δική της οικογένεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Cretalive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.