Ηλεία: Προφυλακίστηκε 40χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του μαζί με τον αδερφό της!

Ελεύθερος με όρους ο αδελφός της

Ηλεία: Προφυλακίστηκε 40χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του μαζί με τον αδερφό της!

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες Παρασκευή ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανιψιάς του, μαζί με τον 20χρονο αδελφό της 18χρονης σήμερα κοπέλας στην Ηλεία.

Η υπόθεση έγινε γνωστή το 2019 και οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι βίαζαν για τρία χρόνια (από τα 16 έως τα 19 της χρόνια) το κορίτσι.

Ο 40χρονος θείος της 18χρονης, και ο 20χρονος αδελφός της κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση.

Ο θείος της προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως Αμαλιάδας, ένας 40χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρέμεινε ο αδελφός της.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι για τρία χρόνια ζούσε εφιαλτικές στιγμές από τον αδελφό της και τον αδελφό του πατέρα της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν η κοπέλα έχει εγκαταλείψει το χωριό, όπου διέμενε. Ο πατέρας απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια είχε μεταβεί στην Πάτρα, όπου βρισκόταν η μητέρα της και τότε μοιράστηκε όσα ζούσε, τόσο στη μητέρα της, όσο και στους αστυνομικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.